Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bara-ordare med insperation av Fale Bure http://www.poeter.se/viewText.php?textId=589202


Lindansaren


Månen stog hög
repet var ospänt
dagarna långa
och gruvgångarna långa

vindpust på vindpust på vindpust

några missade räkningar
några glas på högkant

tiden rågad
slut på plåster
karet tomt på medkänsla

fråntagen nyckel

tunga svarta steg
mot ett liv bland sparvar,
råttor och skymda blickar.




Övriga genrer av _Mian_
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-11 22:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sååå snyggt poetat!!!
2008-03-18

  noname_realmind
Oj, här var en annorlunda bild. Intressant!
Ingen nyckel... och leva bland råttor... hUUa!!
Bravo!
2008-02-13

  Mats VIP
Tycker om. Tycker om. Tycker om, Lindansaren
2008-02-12

  Lars Granlöf
Allt kan verka som en dröm med en drömmares ögon
som ett äventyr med en äventyrarens skor
och som en fasa med fasliga förväntningar.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_