Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så regnet faller leende

jag har älskat natten
även den kalla och skrämmande

jag har älskat dagen
även den grånande dimman

jag har älskat att fånga
daggdroppar i handen
att känna hur vinden andas i mitt hår

när dina fingrar
letar sig in i mina lockar
och du ler så regnet faller leende

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 01:17



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet, applåder!
2008-02-12

  Michaela Dutius
En stark och poetisk text som går rakt in i hjärtat
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~