Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns och skakar

Orden som du sa,
de sårar än i dag.
Jag minns och skakar.
Jag gråter sakta,
medan jag fryser.

Är vår framtid borta,
jag tar ju steg så korta.
Jag minns och skakar.
Jag är så rädd,
känner mig enormt ensam i min bädd.

Hur ska jag kunna fortsätta,
mitt liv nu efter detta.
Jag minns ju och darrar.
Mitt hjärta blöder efter,
dessa ord så vassa.




Fri vers av Sassa
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-05-30 22:43



Bookmark and Share


  Manal
du kommer orka gå vidare. det kommer ta tid, men va starkr. Dikten berör.
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa