Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ord möter ord hav möter strand


Trädgården står tom öde i full blom
jag vågar mig inte dit för jag vet
då jag måste lämna den så rasar jag
jag rasar samman av all saknad
saknaden av att inte längre få höra
fåglarna som sjunger sina serenader
vattendragen som porlar så där vackert
se din siluett spegla av sig i dammen
det mjuka gräsets villighet att lämna plats
till oss älskande i varandras armar

Vad vore jag utan mina drömmande ord
inte mycket nej bara ett skal utan innandöme
jag är en fantiserande och smått galen flicka
i mina ord som tar mig långt bort dit du finns
du finns där ord möter ord hav möter strand
aldrig närmare än så... aldrig längre ifrån
du finns stjärnår närmare mig än förut
tidsrymder gånger tidsrymder längre ifrån
inte mer än en armslängd bort... ändå





Fri vers av sunnanvind
Läst 370 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-12 07:05



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert skrivet, älskade andra stycket.
2008-02-14

  Betlehemsstjärnan VIP
vackert, starkt och poetiskt...underbart/B
2008-02-14

  devilsangel
När jag läser och fascineras av detta otroligt starka, vackra...så kan jag inte låta bli att undra varför man måste lämna denna trädgård...Det verkar finnas så mycket underbart där.
2008-02-14

    Bodil Sandberg
oh så vackert..blir mycket tagen!!!!applåder!!!
2008-02-14

  Leif Furstedt
En yster stillhet, tankedanser i skira färger. Vackert.
2008-02-12

  prinscess VIP
o vad vackert
2008-02-12

  aol
vacker poesi
2008-02-12

  Hans w-art Westlund VIP
vi finns där för varandra
2008-02-12

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet!
2008-02-12

  Carola Zettergren
Fantastiskt vacket o mjukt
känslopoetat!!!
2008-02-12

  Michaela Dutius
Långt bort och mycket nära....oerhört fin
2008-02-12

    Maria Malm
Fin text..
2008-02-12

    nudel
Vackert vännen:)
2008-02-12

  nettizen
jag gillar den här är min spontana känsla. *applåderar*
Skulle passa bra på ett sk \"motivations-kort\", du vet såna där som ser ut som grattiskort men med motivationstext istället. :)
Mycket bra
2008-02-12

  aftermath
drömskt i ordets bemärkelse
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
du finns där ord möter ord hav möter strand

Enligt min mening själva höjdpunkten i en i övrigt mycket finstämd och vacker dikt.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind