Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 5

28 januari 2008




Så som man gör med en liten

 

 

Någon väcker mina moderskänslor

och hela jag

vill ta hand om

sköta om

och vårda

torka tårar

och hålla handen

- ja, allt sånt man gör

med en som är liten

 

Någon annan väcker min längtan

att hela jag

ska bli omhändertagen

och kramad

att mina tårar ska få komma

och min hand ska bli hållen

- ja, allt sånt man gör

med en som är liten




Fri vers av Jojo
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 09:22



Bookmark and Share


  stella
Det som slår mig här är att livet är så fantastiskt som kan göra att vi vet hur vi ska ta hand om andra fast vi inte blivit omhändertagna själv. Eller hur? :)
2008-02-12

  Marreb
Väcker både moderskänslor och barnalängtan.
2008-02-12

  glittertindra
så fin, och så är det, olika människor väcker olika känslor...
2008-02-12

    eva m h
Väcker ett barns längtan att bli omhändertagen!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo