Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på retreat 6

28 januari 2008




Inför Dig!!

 

 

När Du kom

ren

vit

som det sköraste sidenlinne

önskade jag

att kunna släppa in Dig

 

Jag sa välkommen

men mitt inre

liknade mest en tvättmaskin

full av leriga kläder

och Du fick inte plats

 

Jag behöver tvätta tvätten

och hänga den på tork

men jag hittar inte tvättmedlet

och jag har ingen aning

vilken knapp jag ska trycka på




Fri vers av Jojo
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-12 09:25



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Mycket snyggt! Det blir som aftonbönsord för mig ikväll. Tack!
2008-02-16

  Nina Hedlund
Jag gillar inte den men du du skriver säkert bra...
2008-02-16

  Hans w-art Westlund VIP
bra symbolik i denna.. förstår precis.. tror jag.. förstår iaf hur jag tänker:)
2008-02-12

  glittertindra
upplevelsen när man så gärna vill och det bara blir fel...
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo