Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(En tanke om en tanke som blev tänkt - men glömd.)

Och jag antar
min chans att påverka
är förbi




Chansen att påverka


Jag kom på någonting
som jag visste
skulle göra en betydelse

så jag sprang för att leta
efter penna och papper
för att kunna skriva ner
min upptäckt
och dela den med er
för att kunna bevara
min upptäckt
till eftervärlden

men innan jag hittade
den där speciella pennan
och
det där speciella pappret
som jag visste
att ni skulle uppskatta -
hade den betydelsefulla,
inspirerande tanken
redan rymt ifrån mig

så det slutade med
att jag skrev det här
meningslösa dravlet


och jag antar att mina
15 minutes of Fame
redan är över




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-05-31 00:15



Bookmark and Share


  johii
jättesnyggt knåpat!
2005-06-03

  Roger VIP
Jag tycker den blev aldeles lysande. Å int ä de dravel heller så de så!
2005-06-01

  Hans w-art Westlund VIP
ja men det är bra att du är öppen och villig att ta emot dem när de kommer. fortsätt med det så kommer den nog tillbaks. och inte kan jag påstå att det var dravel :)
2005-05-31

  Dagg
Känner igen det där precis.
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson