Allas hjärtans dag." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allas hjärtans dag.


Till alla hjärtan.

 

Ditt hjärta

är där

du är

se till att du

 har det kär.

Var rädd om ditt hjärta

behandla det väl.




Fri vers av Annmargreta
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-13 00:05



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Så välskrivet på Alla hjärtans dag, må alla läsa dessa rader och vara rädda om varandra.
2008-02-20

  Lasseman VIP
från ett hjärta till ett annat!.. tack..
2008-02-18

  vildvin
vinkar till hjärtat
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta