Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lusselund, mimo pipo

 

minutrarna sedan du kom

har blivit ett band av pärlor

av timmar av dagar av veckor

 

och mer än en månad redan,

lilla fågelunge

och jag har fått vingar

 

i magen som fladdrar

för att du kan le 




Fri vers av molly crayons
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 00:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Härligt lekfullt poetat!!!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons