Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytid

 

kärlek kan vara vi och en barnvagn

och jag kommer inte att gå

 

jag kommer att sitta på vår

chokladfläckiga soffa

 

brevid dig och dricka

ett glas vin eller ett glas

ekologisk mellanmjölk 

 

och fast jag läcker tårar och mjölk

får du älska mig, tänker jag vara din 




Fri vers av molly crayons
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 00:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons