Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord finns inte alltid


Ord

finns inte alltid

men om mina tankar
kunde omvandlas

till skyddande händer

då skulle jag hålla dem runt dig

och ge dig mitt ljus




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 609 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-13 08:22



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
så fint skrivet.
2008-05-28

  Michaela Dutius
Varmaste tack för din fina kritik som gör mig glad.
2008-03-20

  Lena K Nilsson VIP
Bara... så fin!
2008-03-20

  Carola Zettergren
Vacker berörande tanke!!!
Så många gånger man känt så
när orden inte räcker....
2008-02-14

    forskaren
oefterhärmlig nödvändighet
i bristande ljus

Tack, Michaela!
2008-02-14

  Maria T
Har inga ord.
Tackar ödmjukast
och tar emot
Kram från vännen MariaT
2008-02-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbart vacker dikt från dig!
Mycket kärleksfull!
2008-02-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

En oerhört fin dikt, som går diekt in i hjärtat, faktiskt! Tar gärna emot om det var så...Hälsar vännen Fredrik
2008-02-13

  Janjohan
Normalt gillar inte det vackra (eller?) Men den här är just vacker och fin och bra.
2008-02-13

  Sofie Viktoria
Nu blev jag ordlös.
Bokmärkt.
2008-02-13

    eva m h
Ordlös omsorg!
2008-02-13

  Marreb
Vackert
2008-02-13

    Maria Malm
Äkta omtänksamhet.
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Varmt och skönt!
2008-02-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och omtänktsamt.
2008-02-13

  korpfjäder
När mörkret är som tätast händer det att någon lägger sin hand över det. Och även om ögonen inte ser ljuset, vet hjärtat. Och ibland händer det, att skrivna ord är den handen.
2008-02-13

  rebecca d
trösten bortom orden...
2008-02-13

  Fånga dagen
Bravo gillas

Anna-Karin
2008-02-13

  Fånga dagen
Bravo gillas

Anna-Karin
2008-02-13

  Fånga dagen
Bravo gillas

Anna-Karin
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius