Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... livets process...


Var rädd om dig

Var rädd om dig du lilla vän
Du har ju knappt börjat leva än
Hur ska du kunna veta allt om livet
Veta gränser på det som är överdrivet

Om jag fick ge dig ett råd
Försök att hitta en röd tråd
Ett tema för det du gillar
Något som din oro stillar


Följ din inre röst i kärlek
Hjärtat vet oftast bäst
Den minsta tvekan kan vara rätt
Något kan göras på annat sätt

Var rädd om din integritet
Vad du vill ingen annan vet
Varje människa gör sin egen historia
Vem har sagt att man måste ha en gloria?




Fri vers av Moniqa
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-13 08:27



Bookmark and Share


  Sara Lundell
Jättefint och SANT! Älskar första versen och sista raden! :) Allt är så självklart men ingen tror på det =/
2008-07-08

  mayhem and order
Tänk om man hört den i \"rätt\", \"mottaglig\" ålder:-)
Fast jag kanske är i både rätt och mottaglig ålder för det fortfarande.
Tack!
2008-02-20

  Carola Zettergren
Underbart och sant!!! Slutspurten är superb!!!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa