Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetet


För varje minut

hon ägnade åt sig själv

högg samvetet ut

en liten bit

av hennes

själ.










Fri vers av Jojo
Läst 1684 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-31 10:24



Bookmark and Share


    eva m h
Aj! Den kändes!
2008-04-25

  Jer
Ord som berör läsaren, med utrymme för egen tolkning och som skapar rysningar... är bra poesi.

...mer än tolv hundra har läst den i snart två år.

Absolut läsvärd!


2007-04-07


  Marreb
Oj, den här kände jag igen mig mycket i. Stark.
2007-02-22

  Agnes
Den här är ... uttrycksfull (finner inte orden!). Grym på ett gåtfullt sätt.
2007-02-21

  Karin Rosberg
Stämmer så väl!! Bra uttryckt!
2006-05-24

  Tino
bra text...
2006-05-20

  BaraEnFlicka
Det här var bra!...Aplådder!!...
2005-06-02

    ej medlem längre
Vacker form!
2005-06-01

  Dagg
Aj, den kändes... Mycket sagt i få ord.
2005-06-01

    Bodil Sandberg
Det här tycker jag säger sååå mycket trots de få raderna - mycket bra
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo