Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu....

himmelen ser så oskyldig ut
när solen strålar värmer
med en inbitande kyla

där tankar blandas
bakom leendets yttre
döljer sig skalets inre

ögonen faller samman
känner hur kroppen svajar
med obeskrivlig trötthet

hör hur fåglar sjunger
viskar om vårens återkomst
medan hjärtats puls ökar

en inre och yttre längtan
mot framtida mål de banar
medan valen ej vart enkla

himmelen har färgat själen
i regnbågens färger den ler
medan kroppen är sårbar

när dag blir natt och natt blir dag
när varje sekund är nuet
och gårdagen vart historien

solen sänder styrka
ger energi att bygga på
medan havet ger lugn

när dörrar öppnas
för de som är nytt i nuet
möt mig nu, håll min hand

när osäkerheten dalar
och känslohaven stormar
dela din värld med mig




Fri vers av Lindizz
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-13 16:54



Bookmark and Share


    Cajsa
Fint skrivet
2008-02-18

  J A Nicander
Vacker och inbjudande med värme och känsla av trygghet och genuin kärlek.
2008-02-17

    tramp
vackert skrivet som en melodi ...att se livet igenom
2008-02-15

    Maria Malm
Förmedling av hoppfulla fina rader.
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små, som Ted Gärdestad sjöng.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz