Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad och pennors skrap

 

Tystnaden har sänkt sig

 

Och bara pennornas skrap mot pappret hörs

 

Konstigt

Att i en sal där ljudnivån brukar ligga

 

på minst 100 decibel

 

 

 

Kunde man imorse höra pennornas skrap

mot pappret

 

och tystnaden låg som en varm filt kring oss

 

 

 

som skrev




Övriga genrer av Amy
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-13 18:39



Bookmark and Share


  tatjana
Ja, det var en konstig känsla.
Det kändes faktiskt för ovanlighetens skull rätt trevligt där inne :)
Bra beskrivet!
2008-02-13

  sara-alice
ja, det kändes lite konstigt!
snyggt beskrivet ;)
2008-02-13

    eva m h
Nationell prov månne?
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Prov?
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy