Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trodde jag la av med sånt här när jag slutade högstadiet tydligen inte


småsmå piller

hon är rädd
att det ska synas på utsidan
det som känns på den så kallade
insidan
därför blir det svårt att hitta rätt
om man trasslar in sig och hamnar avigt
men då är det tur att det finns
såna där småsmå piller
som trasslar ut, vänder rätt och dammar av,
suddar ut, syr ihop, klipper och klistrar
så att hon är rättvänd och ihopklistrad
lagom tills att
hon vaknar upp igen
vem
var
hon
nu igen?




Fri vers av mbl
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-02-13 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl