Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros till varje stort och klappande hjärta här inne på Poeter.se


Denna sajt är just så härlig som den är tack vare alla härliga vänliga omtänksamma poeter som finns här.

Eftersom det är fullt med stora älskande hjärtan härinne vill jag överräcka en ros till var och en idag - på valentindagen!




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 640 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-14 06:22



Bookmark and Share


  Magnus...
Jag kan inte låta bli men det känns ändå inte riktigt äkta
Det hade vart finare om man fotograferade sin text på pappret och la upp det. Det blir lixom inte någon riktigt närhet när jag läser dikter på datorn. Men det är en bra sida ändå (:
2008-02-20

    Suz
Härlig inställning:-)

Synd att jag inte läste den på alla hjärtorsdagen.
2008-02-20

  Fånga dagen
Hej vilken trevlig tanke jag känner detsamma om denna sida

Anna-Karin
2008-02-18

  noname_realmind
Ros till ditt klappande hjärta med! :))
2008-02-16

  Vilsen Annette-hittar vägen
En till dig också några dar i efterskott
2008-02-16

    forskaren
Bugar, hatten av
i glädje... Tackkk!!!
2008-02-16

  glittertindra
så fint... :) en ros som symboliserar den värme som finns här...
2008-02-15

  Connie
Tack du underbara poet!
2008-02-14

    eva m h
Och du själv är som en stor röd ros och ett stort klappande hjärta Michaela!!!
2008-02-14

  micke marin
ämen, va schysst sörru! kenns ju lite fånigt nästan och ge rej en tebaks nu näru fått så många redan, men vadå, här haru en @
2008-02-14

  Maria T
Tack - och Du får ett guldhjärta av mig.
Kram.
2008-02-14

  KristinaE
tack - och du får en av mig! kram
2008-02-14

    Ken Cassel
Tack Michaela!
Ha nu en riktigt trevlig alla hjärtans dag, min vän!
Kramar
2008-02-14

  Johan Bergstjärna VIP
Tack Michaela!
Ett fång rosor till Dej!!
2008-02-14

  Maria Zena Viklund
Tack! och en röd ros till dig!
2008-02-14

  Yvonne
Tack kära vän! En ros tillbaka till dig.
2008-02-14

  Carola Zettergren
ÅH tack! Du får ett helt fång av mig!
2008-02-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

En stor ros till dig med på denna soliga dag...Hälsar vännen Fredrik
2008-02-14

  Haugen
Tack =) du tänker då på alla du ;) ... keep up the good writing ;)
2008-02-14

  Fredrik Klang
Så omtänksamt.
ge dig en ros jag med.
2008-02-14

  drakbruden VIP
Tack! Du är underbart kärleksfull!
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Tack, men jag vägrar att fira den.
Dessutom är jag inte alls särskilt kärleksfull.
Jag gillar dig i alla fall.
2008-02-14

  thyra
En till dig också, Tack!
2008-02-14

  Lena K Nilsson VIP
Tack...och här kommer en till dig!
2008-02-14

  Lilla My* VIP
Underbara människa vilken fiin morgonhälsning*:)
Överräcker den rödaste ros och hjärtans varmaste kramar till Dig**
2008-02-14

    Maria Malm
Tack..Du får en med!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius