Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv-minutstext på en mycket trevlig dag enligt mig själv




Alla hjärtans dag

 

Behövs en dag för hjärtan?

Behövs det verkligen en hel dag

 

för att påminna oss om all kärlek

 

som redan finns?

 

 

Överallt

 

 

 

och ingenstans




Övriga genrer av Amy
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 12:03



Bookmark and Share


  tatjana
Bra funderingar...
Enligt mig behövs det entligen en hel dag,
man kan bara öppna sina ögon
på en vanlig så ser man det (om man har underbara vänner som jag)
Men det är ju ett trevlig sak att fira!
2008-02-14

  sara-alice
underbart!
love to you
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
There is no love in this world any more. (Buzzcocks)

Jag behöver i alla fall inte denna urlöjliga tradition.
2008-02-14

  Carola Zettergren
Suveränt!!!
(man kan ju undra)...
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy