Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära

 

en närvaro

ett tonläge

ett hav

 

vågformationer som sköljer

längs din mjuka skuldra

min hand som vilar vid ditt ryggslut

 

och insikten att jag inte vill fly




Fri vers av tdox
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox