Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs ej denna ingress


En bortflugen fågel

Den bortflugna fågeln
Det tomma avtrycket i mitt bröst
Utan dig är levnadsvillkoren främst drömmar och
Lögner
Verkligheten har fastnat i regnmolnen
Kanske sitter den där och väntar på sin
Nästa attack av
Vasst regn




Övriga genrer av Siripiri
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-02-14 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri