Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ränder av decembermörker

Ränder av decembermörker som inte lyckas drunkna helt
i det gula aprilljuset
Den gula tystnad som glömskt förtränger det svarta skrik
som infekterar den




Fri vers av Siripiri
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-26 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri