Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sommarelvling

Skrattar
Mirakelblå himmel
Jordgubbar med vispgrädde
Sol mot mitt ansikte
Sommar




Fri vers av Siripiri
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-08 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri