Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Man kan alltid önska någon annan bulor i hjärtat

Försöker drunkna i någon annans verklighet när de intatuerade svarta fåglarna stirrar på mig från hjärtats innerväggar när de intatuerade, svarta fåglarna flaxar kraxar krockar mot insidan av den svarta bröstkorgen jag har fått bulor i hjärtat och när jag får det brukar jag önska alla andra bulor i hjärtat liksom dränka mina egna blytunga tankar i någon annans bröstkorg BLOD ASKA och sommaren är förtorkad skriker de mina öronsnäckor till trasiga slembollar Ja man kan alltid önska någon annan bulor i hjärtat genom sorgteleportering i form av ojvaddetärsyndommigkänslor, sprider dom som maskrosfrön med vinden. Kan man göra.
Om man tror att man mår bättre då.




Övriga genrer av Siripiri
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri