Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag vill inte döda dina bröstkorgsblommor

(Jag tycker om dig)
Säger jag inte när vi sitter bredvid varandra på bussen
du pratar de där vackra läpparna dansar nästan det blir så svårt
att koncentrera sig på vad du säger
och dessutom
stinker bussen ensamhet
den har fastnat i min
halsduk den har fastnat i mitt hår den har fastnat på min tunga den har fastnat i min hud mina känslor tankar drömmar
Bröstkorg
Som tjock rök ligger den tät i bussen

Jag vill inte lukta ensamhet bredvid dig
Vill bara säga nåt roligt
Bara röra vid dig
Vågar inte

du vill nog inte ha ensamhet mot huden
tänk om den invaderar din blommande, neonrosa bröstkorg
glömmer att vattna dina rosa bröstkorgsblommor
tänk om de vissnar och dör
kanske är det det du är rädd för
kanske du bara inte tycker om mig
kanske, kanske vågar jag röra vid dig
kanske håller du kvar min hand

men jag vågar inte riskera något idag(heller)
vill inte döda dina bröstkorgsblommor
(vill bara att du ska tycka om mig)
som jag tycker om hur dina läppar dansar på bussen
vill att du ska våga
röra vid mig








Fri vers av Siripiri
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 20:20



Bookmark and Share


  poetsia
åh. så fint! fick såna vackra bilder i huvudet när jag läste det där om "bröstkorgsblommor". Jag vet hur det känns. "Så nära men ändå så långt borta..." Jättesnyggt! Hoppas han blir din!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri