Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Duggregnsfamlar

Jag kan inte förhindra hur jag vattenfallsforsar
Vattenfallsfaller
Duggregnsfamlar
Vågvälter
In i dina ögon
Fastän du regnar bort från mig




Fri vers av Siripiri
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 22:21



Bookmark and Share


  peter markurth
ja denna var speciell
2009-10-09

  Yrre VIP
Mycket, mycket bra!!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri