Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här är till dig. du behöver inte läsa den. du behöver inte svara. det enda jag vill säga är att jag älskar dig.


Jag är världens sämsta vän och nu gråter jag

Minns du hur vi brukade
låtsas skjuta oss i huvudet
på engelskan när det var tråkigt?
Skjut mig så nu


Jag har feber idag
Kanske har jag feber i
hjärtat också och kanske
kommer jag aldrig bli frisk för

jag vet inte om du någonsin
förlåter mig igen



Är det mitt fel att hela vår
värld snurrar i 110 just nu?
Jag hör inte ditt skratt längre
och det sliter mig i bitar


Du viskar att jag inte bryr mig längre
men sanningen är att jag
bryr mig mer än någonsin och
det gör ondare än
något annat att känna dina tårar


Jag vet att du gråter nu
och jag vet att allt är mitt fel
för jag är världens sämsta vän
Det här skaver värre
än ett rivjärn mot
hjärtat och nu älskling

nu gråter jag


















Fri vers av mirrorball
Läst 726 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-14 19:00



Bookmark and Share


  Mess
Dina texter är verkligen fantastiska! Du berör mig med varenda ord du skrivit. Detta var precis vad jag behövde i rätt tid. btw, känner du Nicolina? såg att du va vän med henne..
2009-04-08

    eventualiteter
förlåt.
men jag måste kommentera den här igen.
jag är fullkomligt kär i den här texten.
kanske mest för att det är dom ord jag önskar någon sagt till mig, en gång i tiden.
kanske mest för att du är så brabättrebäst.
jag hoppas du vet hur mycket jag tycker om det du skriver.
för du vet att jag är ganska kär i dina texter.
:*
2008-08-04

    Suz
Fin text, den fick mig att minnas några av mina fina stunder..
Det värsta med fina stunder är att de sällan består.

Jag läste även jag sparar dina andetag i min ficka.
Jag har sett samma situation fast från en annan vinkel där jag var den svåra ledsna:-/

Hoppas att allt är bra iaf.
Använde din text som bokmärke
/suz
2008-02-15

    eventualiteter
du är fantastisk.
(och nu gråter jag också)
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball