Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa en dröm

Du är en underbart vacker själ
med ett hjärta av guld
som får bergen att smälta.

~~ * ~~

En klippa när det stormar
men flyktig som kvicksilver.

~~ * ~~

Du är sårbar som få
men en öppen bok
för alla att se.

~~ * ~~

Ändå skygg och sluten
som en kammussla
helt omöjlig att nå.

~~ * ~~

Du är tusen masker
som döljer
en ekande tom teaterscen.

~~ * ~~

Du är omöjlig att fånga
men älskar med hela din själ.

~~ * ~~

Behöver din frihet
att sväva på lätta vingar
från blomma till blomma.

~~ * ~~

Du är som en underskön fjäril.
Jag kapar dina bojor
och gör dig fri
att fånga ödet och lyckan.

~~ * ~~

Som två fjärilar möts vi i gläntan
där löven faller om våren.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 23:45



Bookmark and Share


  stronza
ja det där var minsan starkt gjort av dig!
att släppa en dröm...
känner liksom igen den där människan du beskriver och kanske det var det bästa som du gjorde.
hursom vackert!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga