Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten sak i repris men med ny titel. Här finns en del hjärtdunk.


Frånvarande hjärta

Mellan oss
eoner av tid
dessa avstånd
bråddjupa
som viskande ropar
genom oss i
kollektiva vågor

  Du-dunk du- dunk

Mellan oss
det dunkelt frånvarande
fingertoppsnära
avgrundsdjup
flytande en liten bit
närmare bort

  Du-dunk du- dunk dunk

Mellan oss
ett andetag av tid
som vålnader i
summan av cellerna
dessa puls slag
av längtan som aldrig blev

  Du-dunk du-dunk du-dunk dunk

Hjärteblod
hjältemod
kärlek som dog

Kom allt längre
bort och stilla dej
där du är

07.08.17 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-14 23:24



Bookmark and Share


  katt.inc
Du har en förmåga att beskriva alvarliga skeenden i livet på de vackraste sätt.
2008-02-16

  stella
Slutet är magnifikt; om att på avstånd betrakta sig utifrån och ta allt med ro.
2008-02-15

  Maria Zena Viklund
väl alstrat vännen!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman