Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka-dikt som jag skrev runt sekelskiftet.


Hissa ej segel



hissa ej segel

kasta bort dina åror

låt havet styra


tidvattnet tar dig ut till

den stilla oceanen





Fri vers av Ken Taurus
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 06:51



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra skrivet!
2008-02-28

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En riktigt bra tanka-tanke! Synd att den blivit läst så få gånger.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus