Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar pusselbiten från min själ som du tog med dig.

Vi väljer våra egna situationer, jag vet
Vi väljer själv hur vi mår, ja, jag har hört det förut

Varje dag är en ny dag och vi kan alltid välja vilken väg vi går... Mmmm

Men den där pusselbiten som du tog med dig, kan jag få tillbaka den en dag, den har jag saknat länge nu och jag har inte mått bra på ett tag.

Jag kommer att kämpa vidare tills alla pusselbitar ligger på rätt plats igen,
jag kommer att kämpa vidare... Förresten, undra om den pusselbiten du har är den som passar in?

Hoppas det!




Fri vers av Lenia
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 14:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillar din text...Applåd!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia