Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

remain

 

stanna tiden i de här rummen

imorgon åker du iväg

 

och förut när jag sade

låt den här veckan

gå långsamt

 

och den du är borta fort

så visste jag motsatsen

 

stanna tiden, stanna kvar

eller ta oss med

 

för att jag är sju år och

vet att det kan vara så enkelt,

för att jag surar för att jag blivit så stor

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-15 14:49



Bookmark and Share


  Betraktaren
Jag gillar förhållandet mellan tiden, åldern och distansen i denna.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons