Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosorna i mina händer

Mina rosor
växer ur sprickorna i dina brustna ögonblick

mina rosor
växer ur den sovande jordens hand

havets andetag
vaggar mjukt ett bruset hjärtas tårar

en famn ska hålla dig
ett leende laga dina vingar

mina rosor
växer ur den vilda drömmens hjärta

ännu

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 187 gånger
Publicerad 2008-02-15 16:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
mina rosor
växer ur den vilda drömmens hjärta


Magnifikt!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~