Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna drömmar

Nu har vi sett den brustna drömmens
paradis
den bristande grenens tårar
nu har vi sett den vissnande blommans
fallna kärlek

den leende himlens
blåa blick

nu har vi sett den brustna drömmens
leende ,den bevingade
sekundens kläder föll

i just den sekund som
vi kysstes av regnets läppar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-02-15 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~