Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag någons motstånd


för honom är jag onåbar


han gör sig tydlig för sig själv
när han kämpar
för att komma nära mig


jag vet


jag gjorde mig tydlig för mig själv
när jag kämpade
för att komma nära någon annan





Övriga genrer av Vågan
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-15 17:29



Bookmark and Share


  Jer
I like... mycket!
2009-06-30

  livsdans
Formuleringar som tydliggör!
2009-02-10

  Albert
måste läsa mer av dig!
2008-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Du ser så olika mål vi kan ha...
Och smak...
2008-05-18

  Gunwale VIP
Själva kampen är det värdefulla...
2008-04-10

  Bjarne Nordbö
Dina ord spikade på min skärm. Tydligt var ordet. Och så himla snyggt framfört. Naket.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan