Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullerstenar i Gamla Stan

Jag vill gå en promenad på de hala, rundade kullerstenar placerade i Gamla Stans härligt kusliga gångar
ja, just där vill jag gå med dig en dag.


Men nu finns bara:

Ånger

Klumpen växer, den vill sippra ut i tårar, i ren frustration.

Vad håller jag på med?...

Igår var det Alla Hjärtans Dag och mitt hjärta högg, det sved och det brändes
Klumpen sipprade äntligen ut i:

Tårar
Stora
Många
Salta


Frihet för en minut, som inte varade länge, ångesten går inte över

Det MÅSTE få ett slut…

En dag, någon dag

...




Fri vers av Lenia
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia