Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ingenting finns kvar


Som om universum kolapsat

Ledsen blir verkligt först när det syns utanpå.
Alltså är jag lycklig som få?







Känns som att världen står still.

Som att jorden upphört att snurra och månen för alltid gömts bakom ett stort svart moln av regn och kyla.

Som att solen tagit sitt liv för att aldrig mer lysa klart utanför fönstret.

Som att dagen aldrig mer ska gry och att livet ska fortgå i ständig mörk kall natt under en himmel utan stjärnor.

Som att allt vackert som betyder försvunnit för att aldrig mer komma tillbaka och som att hjärtat och hela universum kolapsat.

Ungefär som att du gått för att aldrig mer se dig om.






Fri vers av Suz
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-02-15 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz