Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Blöd mig denna längtan
som förlorats
långt in djupt ner
i dina ögon

stillad
finns bara tomhet kvar
vad annat berövad dig
borttappad i tyst
smärta

 

08.02.16




Fri vers av Lena Renman
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 10:54



Bookmark and Share


  devilsangel
Starkt och bitterljuvt...
2008-02-23

  Maria Zena Viklund
den här var riktigt riktigt bra, stark känsla förmedlar du här, applåd o bokmärke!
2008-02-22

  aftermath
katt.inc skrev en så träffande kommentar
jag håller med henne helt enkelt!
2008-02-19

    ej medlem längre
\"borttappad i tyst
smärta\" Vackra ord om det svåra.
Fin!
2008-02-17

  stella
Smärtande att läsa, man vill ta diktjaget i handen och gå till ett varmare ställe...
2008-02-17

  katt.inc
Oj, starkt, får en känsla av Wagneropera, smärtsamt och tungt och bra.
2008-02-17

  Michaela Dutius
Stark dikt om smärtan som behöver blöda
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman