Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mald söndagsmorgon

 

medan jag sov

flög du och landade

 

jag gick upp

drack te, drack juice

åt svartvinbärsfil

 

tänkte att du inte går

att nå nu

 

gick ut en promenad

det hördes fåglar

 

vår älskling sov i vagnen

mina ögon var lugna,

affären stängd

 




Fri vers av molly crayons
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-02-17 08:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons