Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för livet

 

 

Hennes hjärta hade blivit en aning rödare

och såren hade börjat läka

Hon kunde åter njuta solens strålar mot sin hud

och höra fåglarnas kärlekssånger

 

Ändå satt hon då och då ihopkurad

ensam i ett hörn

och skälvde av rädsla

 

För hon visste inte vad som skulle bli

med hennes liv

om hon blev allt för stark




Fri vers av Jojo
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-17 12:09



Bookmark and Share


  rebecca d
förstår att du förstår mitt dilemma i dikten du kommenterade...precis..man vet vad man har men inte vad man får...och denna konstiga paradox att det vi längtar efter fruktar vi också...
2008-02-18

  Marreb
Stark dikt. Den där ambivalenta känslan man kan få av att inte veta om man vågar gå... Vad som ska hända om man bejakar.
2008-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Många bär den känslan av att kanske inte helt våga igen.... Bra beskrivning!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo