Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag i gymnasiet, året var 1997. Temat var mobbning, vi skulle sätta ihop ett collage och alla skulle skriva eller teckna nått, jag skrev denna...


Alla Pojkar På Lag

Är det ingen som ser alla pojkar på lag
Är det ingen som ser alla sparkar och slag

Han låg ofta där på marken blodig & dann
En kväll orkade han inte längre, han gick ut och "försvann"

Han gick där i parken ensam & rädd
Han hoppades att han aldrig mer skulle bli sedd

Han tog fram sitt rakblad och skar i sin handled
Han kunde känna blodet rinna, han kände hur det sved

Han slöt sina vackra ögon och tänkte på sin mor
Men det var försent nu och han till himlen for

Det var ju inte det här dom ville, de skulle ju bara ha lite "kul"
Det var ju faktiskt bara därför de skrek att han var så jävla ful




Fri vers (Fri form) av Lenia
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-02-17 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia