Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag stannade upp


livet som om det inte fanns

Det tjuter från gatan.
Bilar samlas på torget.
Flaggor, flaggor.

Människor gapar och skrattar.
pratar främmande språk.
Främmade, främmande.

Saliga vindar sveper.
I staden i skogen.
Susande, susande.

Texter och tablåer.
Påannonserar och uppmanar.
Timma efter timma.

Men så plötsligt!
Jag stannar upp och kommer på,
att detta faktiskt är mitt liv, allas liv.

Nu händer det.Inte sen.

Nu har det hänt.




Fri vers av Michaela Förne
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 21:50



Bookmark and Share


    Skrivarn
Märklig dikt med ett alldeles eget språk!!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne