Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lidandet i dess grövsta form


I den djupaste avgrunden

I den djupaste avgrunden
i den svartaste stunden
i smärta som är bedövande djävulsk
i sin natur
i bottenlös otur
var befinner sig lyckan då?
snälla, demoner bort från mig gå
länge har ni plågat mina sinnen
därför bär jag på i mitt huvud
fruktansvärda minnen
de kommer alltid i mig existera
för de vill bara av lidande ha mera




Fri vers av Skrivarn
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn