Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett brustet hjärta


Stor sorg

Jag ska berätta om ett minne
som för alltid kommer finnas kvar i mitt sinne
det handlar om en flicka så skön
att jag varje dag
om hennes återkomst ber en stilla bön
i hennes underbara röst
sökte jag alltid min tröst
när jag tänker på hennes mörka,
glänsande hår
fäller jag den olyckligaste tår
hennes ögon var jordens största skatt
när jag kollade in i dem,
blev jag alldeles matt
hennes ögonfransar så långa
med dem kunde hon
vilken man som helst fånga
men ödet ville något annat
ditt hjärta har för alltid stannat




Fri vers av Skrivarn
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 22:21



Bookmark and Share


  mare VIP
...sorglig...men ändå så vacker...
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn