Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det goda


Det finns bara en jord

För alltid är det så?
Kommer jag upp till himlen nå?
låt en ros dofta nära min mun
för mina lungors luft är så tunn
då blir min själ ren och frisk
att jag ska sticka mig på en tagg är ingen risk
du är rosen som saknar taggar
och ondskans börda
och dina tankar är av demoner orörda
le mot varann för en bättre värld
krigare,
gräv ner era stridssvärd
ta fram det goda för varanns bästa
snälla, jag ber er bara att testa
vi ska iallafall försöka med kraft
detta är ju den enda jorden vi någonsin haft




Fri vers av Skrivarn
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 22:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten rimmar, vilket känns litet roligt
samtidigt lätt naiv i sitt uttryckssätt
tvenne fredsduvor får den
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn