Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur det är i himmelen


Vill inte tillbaka

Jag är i himmelen
min vän
där har jag det så bra
där får jag allt det jag vill ha
uppmärksamhet,
ro, lycka och vänner
där finns det ingen med hat som jag känner
du frågar
om det mig plågar
att jag inte jordens luft får andas något mer
men i himmelen har jag det bra
som du ser




Fri vers av Skrivarn
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn