Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en gudomlig varelse


Som vädret i exotiska länder

Aldrig har det existerat en sån varelse
du är precis som solnedgången,
en härlig uppenbarelse
som omsorgsfullt skulpterad
av skickliga händer
som vädret i exotiska länder
för var dag skiner dina kinder
av lustens färg, röd
din skönhet är mina ögons dagliga bröd
men du har också ett gott hjärta
som pumpar för ljuset i livet
om det blir vi,
står nog i en stjärna långt däruppe skrivet




Fri vers av Skrivarn
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn