Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner doften ännu

känner doften av
de salta tårarnas regn
känner vinden
smekande köld
i en famnande morgons
hand

känner doften
av det mjuka havets kärlek
nuddar stranden
fritt från stormens grepp

där bland rosenbladens
ansikten
vilar doften av vår kärlek
inpressad i minnets bok

för att aldrig glömmas
aldrig någonsin försvinna

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 01:22



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Poetiskt!
Vackert!
2008-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Obeskrivligt vacker.
Den förmedlar en känsla av liv. Totalt liv.
2008-02-18

  Michaela Dutius
Nostalgisk och vacker
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~