Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bättre att vara ensam & stå på egna ben...


Lämna Mig Inte i Tystnad

Du finns här brevid mig ändå känner jag en enorm ensamhet
Varför låter du mitt hjärta svida
när jag försöker söka kärleken som ska hålla i evighet

Du tar inte emot den kärlek som jag ivrigt försökt dig ge
Jag har skrikit, jag har gråtit, men du har valt att inte se

Jag känner mig nu otillräcklig och ensam
fastän vi är två
Varför har du svårt att öppna dig
säg mig varför ska det vara så?

Jag väljer snart att vara ensam och stark på egna ben
Du lämnar mig nu i tystnad, ensam i månens sken





Fri vers av Lenia
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenia
Lenia