Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig och mig 2

På en bild
för en evighet sen
ler du och jag ikapp
det är sant som de säger
Ja vi är lika
För en evighet sen var det vi två
kommer du ihåg, hur bra vi mådde då?
när vi var lika du och jag

& jag saknar dig
bara dig
och fast du har ett eget liv
så önskar jag att du kunde dela mitt ibland
inte ofta bara ibland
skulle jag vilja ta en promenad och hålla din hand
ungefär som när jag var liten

För en evighet sen var det vi två
& jag vet att jag ville att det alltid skulle vara så
men som alla vet, är det ingen hemlighet
att tiden går
och du & jag är som ett sår
men en evighet har ingen möjlighet att läka det
tyvärr är det vår sanning & verklighet




Fri vers av mbl
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-02-18 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl