Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt

Känslan smyckas i själen
varma solstrålar berikar
hjärtats slag slår volter

Tindrande själaögon ler
av de tankar som flyger
mellan molnens dans

Hör hur vågorna famnar
intill vindens smekning
där längtan faller mjukt








Fri vers av Lindizz
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-18 17:28



Bookmark and Share


  J A Nicander
Denna texte smeker mig till ro på ett sällsamt sätt. Den får mig att åter minnas den tvåsamhetens härlighet, det man delar, gemenskapen, närheten i ord och handling, upplevelser tillsammans i en helt vardagligt kontext. Den är fin! Tack!
2008-03-08

    Cajsa
Fint skrivet
2008-02-18

  Lasseman VIP
Oh! jaa jag hör havets vågor när dom famnar.. vilken känsla.. applåder
2008-02-18

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fina ord!
2008-02-18

  Lyckohäxan Enediel
Känns dumt men din rubrik är ju det ord jag vill kommentera med...HÄRLIGT!!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz